Hitlijst

Top 900 stembus geopend bij Omroep Brabant

Aug. 30, 2021, 1:05 p.m.
Top 900 stembus geopend bij Omroep Brabant

Omroep Brabant gaat weer op zoek naar de 900 beste liedjes allertijden tijdens de 'Top 900'. Vanmorgen werd in het radio-programma Wakker! de stembus geopend. Vanaf nukan er tien dagen lang gestemd worden op omroepbrabant.nl/top900.

"De grootste klassiekers van Queen, ABBA en Coldplay worden afgewisseld met Brabantse pareltjes van bijvoorbeeld Guus Meeuwis, Gerard van Maasakkers en Rene Schuurmans. Dat maakt onze lijst ook zo uniek", vertelt Maarten Kortlever, één van de presentatoren. Ook dit jaar kan iedereen weer 20 liedjes op zijn of haar lijstje zetten. Maarten: "We hopen uiteraard op heel veel stemlijstjes want dat maakt de lijst alleen maar mooier!"

In de tien edities die tot nu toe zijn geweest was er één constante factor: de nummer één. Guus Meeuwis voert al sinds jaar en dag de lijst aan met het nummer 'Brabant'. Vorig jaar was er wel stevige concurrentie van Danny Vera. Die kwam toen met 'Rollercoaster' binnen op nummer 2.

Stemmen kan via www.omroepbrabant.nl/top900. Op 8 september om 23:59 uur gaat de stembus dicht. De Top 900 is vanaf zaterdag 11 september een week lang te beluisteren op Omroep Brabant. Het presentatieteam bestaat dit jaar uit Koen Wijn, Hubert Mol, Jordy Graat, Martin Volder, Maarten Kortlever en Ronny Balk.

Omroep Brabant is te beluisteren via de website (omroepbrabant.nl/radio) of via de ether voor West-Brabant FM 91.0, Midden-Brabant FM 91.9, Noordoost-Brabant FM 95.8 of Zuidoost-Brabant FM 87.6.

Meer over

top 900 Omroep Brabant

Gerelateerde artikelen