Muziek

Belgische zangeres Jessy De Smet viert haar 47e verjaardag

July 8, 2023, 6 a.m.
Jessy_De_Smet_(anne_awards_2012)

Vandaag, 8 juli 2023, viert de Belgische zangeres Jessy De Smet haar 47e verjaardag en kijken we terug op een indrukwekkende carrière vol muzikale hoogtepunten. Zowel als solo-artiest als onderdeel van de populaire formatie Mackenzie feat. Jessy heeft ze succes geboekt in de diverse hitparades.

Jessy De Smet, geboren op 8 juli 1976, heeft haar stempel gedrukt op het Belgische muzieklandschap. Als we een blik werpen op haar Wikipedia-pagina, zien we dat Jessy door de jaren heen verschillende hits heeft gescoord in de VRT Radio2 Top 30, zowel als solo-artiest als in samenwerking met Mackenzie feat. Jessy.

Haar solocarrière heeft Jessy De Smet meerdere succesvolle nummers opgeleverd die hoog genoteerd stonden in de hitlijsten. Nummers zoals "Look @ Me Now" en "Innocence" zijn geliefd bij haar fans en worden nog steeds regelmatig gedraaid op de radio. Haar krachtige stem en pakkende melodieën weten luisteraars telkens opnieuw te raken.

Daarnaast heeft Jessy ook samengewerkt met Mackenzie feat. Jessy, een formatie die zowel nationaal als internationaal bekendheid geniet. Hits zoals "Alive" en "All I Need" hebben de VRT Radio2 Top 30 veroverd.

Afbeelding: Jessy De Smet tijdens de uitreiking van de Anne Awards 2012 op 15 januari 2013 (foto Wikipedia)

Meer over

Jessy De Smet Mackenzie feat. Jessy