Hitlijst

Sven & Anke geven elkaar het jawoord voor Openingsdans Top 100 van Joe

Feb. 7, 2017, 12:53 p.m.
Sven & Anke geven elkaar het jawoord voor Openingsdans Top 100 van Joe

Binnen exact een week is het Valentijn en dat laat Joe niet zomaar voorbij gaan. Op dinsdag 14 februari doen Sven Ornelis en Anke Buckinx er na hun ochtendshow nog eens negen uur bij en draaien ze van 09:00 tot 18:00 de 100 beste openingsdansen. Het duo vertelt ook meer over de leukste manieren om ten huwelijk gevraagd te worden, de openingsdansen van bekende mensen, het duurste huwelijk ooit en het kortste huwelijk ooit. Joe-dj Nathalie Delporte neemt om 18:00 over en blaast datingradio nieuw leven in met Birgit Van Mol, Dina Tersago en Stijn & Nuria.

Voor de gelegenheid gaven Sven & Anke al het goede voorbeeld en waagden ze zich op de tonen van Only you van The Platters en Baby Got Back van Sir Mix-A-Lot aan hun openingsdans. “Sven heeft me gevraagd en we zijn in het huwelijksbootje getreden. Het was wel speciaal om Sven zo tegen mijne gilet te trekken. Ik heb hem helemaal uit zijn comfortzone getrokken”, vertelde Anke op de radio. Sven voegde eraan toe: “Wat was je wel oogverblindend mooi.”

Collega-dj Raf Van Brussel is op dinsdag 14 febuari reporter van dienst en verrast doorheen de dag vijf koppels die de kans krijgen om hun openingsdans opnieuw te doen, met alles erop en eraan.

Nathalie Delporte presenteert Datingradio met Birgit van Mol, Dina Tersago en Stijn & Nuria

Om 18:00, na de Openingsdans Top 100, tovert dj Nathalie Delporte Joe om tot dé datingradio bij uitstek. Met bekende sidekicks Birgit Van Mol, Dina Tersago en Stijn & Nuria helpt Nathalie vrijgezellen aan een lief tijdens A Single Heartbeat. Birgit Van Mol kruipt opnieuw de radiostudio in na haar datingprogramma Geloof, hoop en liefdeshow meer dan 20 jaar geleden op radio Donna. Dina Tersago koppelde in het verleden al heel wat vrijgezellen tijdens Boer Zoekt Vrouw. Stijn & Nuria kennen het koppelproces als geen ander dankzij het VTM-programma Blind Getrouwd, waarin ze als enige getrouwde koppel overbleven. “De ideale partners-in-crime dus. Aan alle vrijgezellen: wij zijn er op Valentijn voor jullie!”, vertelde Nathalie op de radio.

Website: joe.be

Meer over

NPO Radio 5 hitnoteringen jukebox top 100 openingsdans top 100 joe

Gerelateerde artikelen