RTV Oost Hitlijst NL

Stemweek van de Toppers van Toen 750 van start bij RTV Oost

Nov. 18, 2023, 1 p.m.
Toppers van Toen 750

Van zaterdag 2 tot en met zaterdag 9 december staat Radio Oost in het teken van de Toppers van Toen 750. Deze bijzondere week biedt luisteraars de kans om hun favoriete hits uit de jaren 60 tot en met de 90s in de schijnwerpers te zetten. De lijst, samengesteld door de luisteraars zelf, belooft een muzikale reis door de tijd met de mooiste platen van weleer. Het is jouw kans om invloed uit te oefenen op de playlist en tegelijkertijd kans te maken op prachtige prijzen.

Hoe Werkt het?

De stemweek gaat van start op zaterdag 18 november om 13.00 uur, wanneer Oene Loonstra in het programma 'Toppers van Toen en Nu' de aftrap geeft. Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid om te stemmen op jouw favoriete platen uit een lijst van meer dan 2000 nummers. De stembus sluit op vrijdag 1 december om 17.00 uur, dus zorg ervoor dat je je stem op tijd uitbrengt.

Luisterplezier vanaf 2 december

Vanaf zaterdag 2 december kun je een week lang genieten van de Toppers van Toen 750 op Radio Oost. Verschillende bekende gezichten zoals Marcel & Bastiaan, Paula Keizer, Bert van Losser, Jan-Willem Kobes, Bas & Bert, Oene Loonstra en Paul Schabbink nemen je mee op een muzikale reis door de decennia. De vraag die op ieders lippen brandt: welke plaat zal de nummer 1-positie claimen? Het verlossende antwoord wordt onthuld op zaterdag 9 december, vlak voor 16.00 uur.

Top 10 van 2022

Terwijl je je stem uitbrengt op de Toppers van Toen 750, laten we ook een blik werpen op de top 10 van 2022. Vorig jaar werden de volgende tijdloze klassiekers hoog gewaardeerd:

  1. Eagles - Hotel California
  2. Procol Harum - A Whiter Shade Of Pale
  3. Boudewijn de Groot - Avond
  4. Queen - Bohemian Rhapsody
  5. Deep Purple - Child in Time
  6. Peter Maffay - Du
  7. Meat Loaf - Paradise By the Dashboard Light
  8. Wim Sonneveld - Het Dorp
  9. The Cats - Marian
  10. Led Zeppelin - Stairway to Heaven

Deze nummers vormen een prachtige representatie van de diverse muzikale landschap van de afgelopen decennia en dienen als inspiratie voor jouw keuzes in de stemweek. Dus stem op jouw favorieten en maak de Toppers van Toen 750-lijst van 2023 net zo onvergetelijk als de voorgaande jaren!

Meer over

stemmen rtv oost toppers van toen

Gerelateerde artikelen