Hitlijst

Radio 2 Verjaardagsfeest Top 100

May 27, 2014, 10:33 a.m.
Radio 2 Verjaardagsfeest Top 100

De Radio 2 dj’s vieren vrijdag 30 mei samen met luisteraars hun verjaardagen en geven een swingend dansfeest. Het schip ligt aan de kade in Amsterdam klaar voor vertrek. De Radio 2 dj’s verwelkomen zelf de gasten op de rode loper, tappen de biertjes en gaan op de foto. De jarigen draaien de lekkerste discomuziek en dansen met feestgangers. ‘s Avonds is er als klap op de vuurpijl een muzikale mystery act.

Vanaf het middaguur warmt Radio 2 op met de lekkerste meezingers en danskneiters van de Verjaardagsfeest Top 100. De publieke muziekzender laat luisteraars tot ’s avonds laat live genieten van het Radio 2 Verjaardagsfeest.

Het Radio 2 Verjaardagsfeest begint om 12:00 uur met een Top 100 met dansmuziek. Radio 2 dj Gijs Staverman trapt af en draait de nummer 100: Rhythm Of The Night van Debarge. Om in de stemming te komen horen luisteraars de hele dag de lekkerste en swingendste dansmuziek. Om 18.00 uur schakelt Radio 2 over naar de Ocean Diva. Rond 20.00 uur draait Bert Haandrikman de nummer 1: Happy van Pharrell Williams en barst het feest aan boord los. Tot 23:00 uur zendt Radio 2 live uit. Luisteraars horen veel feestmuziek en sfeerimpressies vanaf de boot, met om 22:20 uur de onthulling van de mystery act.

De Radio 2 dj’s Sander de Heer, Daniël Dekker, Gijs Staverman, Jan-Willem Roodbeen, Wouter van der Goes, Bert Haandrikman, Stefan Stasse, Henk van Steeg, Hans Schiffers, Kristel van Eijk, Corné Klijn, Yora Rienstra, Jeroen Kijk in de Vegte, Remco Veldhuis, Marc Adriani, Edwin Diergaarde en Jasper de Vries zijn op het Radio 2 Verjaardagsfeest en gaan uit hun dak.

Website: www.radio2.nl

Meer over

hitnoteringen

Gerelateerde artikelen