Qmusic (NL) Hitlijst

Qmusic Top 40 Awards komende editie met spectaculaire show in Rotterdam Ahoy

21 november 2022 13:55
Qmusic Top 40 Awards komende editie met spectaculaire show in Rotterdam Ahoy

Armin van Buuren, Davina Michelle, Duncan Laurence, Becky Hill, Lost Frequencies, Flemming, Tom Grennan, Suzan & Freek, Kris Kross Amsterdam en Son Mieux naar Qmusic Top 40 Awards

De Qmusic Top 40 Awards worden komende editie uitgereikt tijdens een spectaculaire show in Rotterdam Ahoy, met live optredens van de beste artiesten. Qmusic-dj Domien Verschuuren presenteert de show, die op vrijdag 3 februari 2022 plaatsvindt. De kaartverkoop start donderdag 24 november voor Q-members en vrijdag voor de rest van Nederland. Dit kwam Domien zojuist vertellen bij Mattie Valk in de ochtendshow van Q.

Line-up met topartiesten

Na twee sobere coronajaren breidt de Top 40 Awards uit naar een grote, meer dan twee uur durende liveshow met topartiesten. Zo treden internationale hitzangeres Becky Hill en singer-songwriter Tom Grennan op. Beiden stonden afgelopen jaren veelvuldig in de Top 40. Ook de beste artiesten van Nederlandse bodem geven acte de présence. Op de bomvolle line-up prijken tot nu toe Davina Michelle, Son Mieux, Duncan Laurence, Armin van Buuren, Suzan & Freek, Flemming, Lost Frequencies en Kris Kross Amsterdam.

Qmusic Top 40 Awards

De Top 40 Awards worden sinds de komst van de Top 40 naar Qmusic in 2019 uitgereikt. Het is een jaarlijkse traditie geworden om de meest succesvolle artiesten van het afgelopen jaar in het zonnetje te zetten. Ook voor dit jaar reikt Domien Verschuuren prijzen uit namens de belangrijkste hitlijst van Nederland. Er worden onder andere prijzen uitgereikt voor Beste Nieuwkomer, Grootste Hit en Beste Artiest. Alle awards worden toegekend op basis van de prestatie van de artiesten en tracks in de Top 40 over het hele jaar 2022.

Exclusieve pre-sale voor Q-members

Om luisteraars van Qmusic iets extra's te geven, krijgen Q-members 10% korting en een dag eerder toegang tot de kaartverkoop van de Top 40 Awards. Vanaf donderdag 24 november om 10:00 uur kan iedereen die bij Qmusic geregistreerd is met 10% korting een ticket bemachtigen. Luisteraars die nog geen Q-member zijn kunnen dat gratis worden via de website of de Qmusic-app, waarna ze een link ontvangen naar de exclusieve ticketverkoop. De reguliere ticketverkoop start vrijdag 25 november 10:00 uur.

De hele week kunnen luisteraars van de radiozender bovendien kaarten winnen voor het evenement.

Afbeelding: Zangeres Maan won vorig jaar de Top 40 Award voor Beste Artiest (foto Qmusic)

Meer over

top 40 awards qmusic

Gerelateerde artikelen