Hitlijst

Legendarische videoclips in NPO Radio 5 Evergreen Top 1000

Oct. 20, 2016, 1:52 p.m.
Legendarische videoclips in NPO Radio 5 Evergreen Top 1000

Vanaf 7 november presenteert Manuëla Kemp in NPO Radio 5 Evergreen Top 1000 een week lang de mooiste videoclips. De beelden van de populaire evergreens nemen de kijker mee terug naar de jaren zestig en zeventig. Het programma haakt daarmee aan op de gelijknamige lijst van NPO Radio 5.

Vanuit het sfeervolle Louwman Museum in Den Haag vertelt Manuëla de verhalen áchter de bekende hits. Nummers die we bijna allemaal kunnen meezingen. Klassiekers als Hotel California van Eagles, Stayin’ Alive van Bee Gees en Dancing Queen van ABBA zullen niet ontbreken.

Manuëla: “Ik heb ontzettend zin in dit programma! Op NPO Radio 5 wordt de Evergreen Top 1000 al jaren met groot succes uitgezonden. Geweldig dat we met dit tv-programma ook weer de videoclips kunnen laten zien, omdat ze zo goed een tijdsbeeld weergeven. Voor mij is bijvoorbeeld Back Home van Golden Earring een favoriet. Die clip in de duinen is zó leuk! Ook bij alle ‘flowerpower’-beelden maakt mijn hart altijd even een sprongetje.”.

De gelijknamige lijst van NPO Radio 5 wordt in dezelfde week als het tv-programma op NPO Radio 5 uitgezonden en wordt volledig samengesteld door de luisteraars van het station.

NPO Radio 5 Evergreen Top 1000: 7 t/m 10 november om 15:55 uur op NPO 1. 12 november om 15:40 uur op NPO 1.

Meer over

hitnoteringen muziek expres

Gerelateerde artikelen