Hitlijst

Gavin James opent Top 500 van de 90’s van Q-music

Jan. 30, 2015, 10:03 a.m.
Gavin James opent Top 500 van de 90’s van Q-music

Vanaf maandag 2 februari keert Q-music een week lang terug naar de roemruchte jaren negentig met de 500 beste nummers, samengesteld door de Q-luisteraars. Iedere werkdag zijn er artiesten te gast bij de ochtendshow van Mattie & Wietze om een cover van een 90’s hit te doen. Gavin James, momenteel scorend met de hit ‘The Book Of Love’, zal als eerste artiest op maandag zijn versie van ‘Haddaway – What Is Love’ ten gehore brengen.

De uiteenlopende muziek uit de jaren negentig zorgt voor een kleurrijke lijst die alles in zich heeft. Van de Spice Girls, Robbie Williams en Guns ’n Roses tot aan de hits van Paul Elstak. Luisteraars van Q-music kunnen tot vanavond 18:00 uur stemmen op hun favoriete nummers.

Gedurende deze populaire hitlijst zullen de volgende artiesten een 90’s cover doen:Maandag 2 februari – Gavin JamesDinsdag 3 februari – Jan SmitWoensdag 4 februari – O’G3NEDonderdag 5 februari – RondeVrijdag 6 februari – Selah Sue

Zo zullen nummers als ‘Kiss From A Rose’ van Seal en ‘Everything Is Everything’ van Lauryn Hill worden gecoverd. Eerder bereikte Miss Montreal met een cover bij Q-music van het nummer ‘Wonderful Days’ uit de jaren negentig van Charly Lownoise en Mental Theo al een nummer 1 positie in iTunes.

Q-luisteraars maken de hele week kans op Q-live tickets voor het concert van Take That in de Ziggo Dome (7 oktober). Aan het einde van de week wordt de hoofdprijs bekend gemaakt, waarbij de winnaar ook nog tickets wint voor het Take That concert op 6 juni in de O2 Arena in Londen.

Website: q-music.nl

Meer over

hitnoteringen

Gerelateerde artikelen