Gass voert FunX DiXte 1000 aan

Gass voert FunX DiXte 1000 aan

11 november 2016 17:42 door de redactie
aangepast: 14 mei 2018 08:28

Dit jaar is Gass van Sevn Alias, Jason Futuristic, BKO en Jairzinho de onbetwiste nummer één van de FunX DiXte 1000. Afgelopen week streden ook Jonna Fraser (Do or Die) en Broederliefde (Mi No Lob) om de felbegeerde eerste plaats, maar zij eindigden op respectievelijk de tweede en derde plaats. Gass kreeg de meeste stemmen van de luisteraars ea is daarmee de dikste track van 2016.

 

Jason Futuristic, BKO en Jairzinho waren live in de FunX-studio aanwezig om de prijs ook namens Sevn Alias in ontvangst te nemen. “Wauw! Dit is heel erg mooi. Jullie zijn de enige radiozender die ons zoveel love showt”, aldus de dolblije artiesten.

 

FunX DiXte 1000
De FunX DiXte 1000 is de lijst met de dikste tracks van de beste artiesten, bepaald door de FunX-luisteraars. Van R&B, hiphop, reggae en latin tot dancenummers: alles komt voorbij. Dit jaar bleken de Nederlandse urban-artiesten populairder dan ooit. Nog nooit eerder bestond de top 3 volledig uit Nederlandse nummers.

 

NPO FunX
FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX-dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

 

Website: funx.nl