Hitlijst

Frans Duijts presenteert de finale van de Gelderse Top 100

Oct. 21, 2016, 7:22 p.m.
Frans Duijts presenteert de finale van de Gelderse Top 100

De finale van De Gelderse Top 100 op Radio Gelderland krijgt dit jaar een bijzondere presentator: volkszanger Frans Duijts uit Tiel.

De zanger presenteert vrijdag zijn nieuwe album ‘Tijdloos’, maar dat was niet het enige nieuwtje rond de ‘Ziel van Tiel’. Hij zal op zaterdag 12 november tussen 15:00 en 16:00 het laatste uur van de Gelderse hitlijst aankondigen, zo maakte hij vrijdagmiddag bekend in het radioprogramma van Eric van den Berg.

Het zou voor de zanger natuurlijk mooi zijn als hij dan zichzelf kan aankondigen als de nummer 1 op de lijst. Maar dat is nog allerminst een uitgemaakte zaak. In De Gelderse Top 100 komen platen voor van artiesten die zijn geboren en/of woonachtig zijn in onze provincie: van nederpoptoppers tot boerenrock en van smartlappenzangers tot lekkere jazzpop.

U kunt stemmen op uw drie favoriete nummers via de website van Radio Gelderland. Er kan gestemd worden op artiesten als Amira, Toontje Lager, Hank the Knife & The Jets, De Staat, Dick van Altena, Normaal, Frank Boeijen, Boh Foi Toch, DC Lewis en Jan Ottink. En natuurlijk ook het Toverbaltheater dat vorig jaar op 1 kwam met het lied dat ze schreven voor ‘Ode aan Gelderland’, de wedstrijd van de provincie Gelderland. Mocht uw favoriete nummer er niet tussen staan, dan kan u een vrije keuze invullen.

Als het aan Frans Duijts ligt, gaat hij dit jaar met de eer strijken.

Website: omroepgelderland.nl/radio-degeldersetop100-2016

Meer over

hitnoteringen muziek expres

Gerelateerde artikelen