Hitlijst

Classic FM viert zondag 21 juni het begin van de zomer met de Midzomernacht Top 150

June 19, 2015, 2:28 p.m.
Classic FM viert zondag 21 juni het begin van de zomer met de Midzomernacht Top 150

Classic FM luidt op zondag 21 juni het begin van de zomer in met de Midzomernacht Top 150. Deze lijst konden luisteraars de afgelopen periode zelf samenstellen via classicfm.nl door het klassieke muziekstuk op te geven dat hen het fijnste zomergevoel bezorgt. De Zomer uit Vivaldi’s Vier Jaargetijden is gekozen tot favoriet. Zondag vanaf 9.00 uur is de volledige lijst te horen op Classic FM.

Bij Classic FM is het zondag hoog zomer en klinkt er de hele dag muziek die het ultieme zomergevoel uitdrukt, van Midzomernachtsdroom van Mendelssohn en La fille mal gardée – Klompendans van Ferdinand Hérold tot aan Joaquin Rodrigo’s Concierto de Aranjuez.De luisteraars van Classic FM bepaalden hoe de Midzomernacht Top 150 eruit komt te zien en op de langste dag van het jaar wordt het dus volop genieten van de mooiste klassieke zomermuziek.

Aanstaande zondag tussen 09.00 en middernacht is de Midzomernacht Top 150 te beluisteren op Classic FM en blijkt gedurende de dag welk muziekstuk is verkozen tot meest favoriete muziekstuk voor de zomer. De complete lijst is te bekijken via classicfm.nl.

Meer over

hitnoteringen

Gerelateerde artikelen