Hitlijst

Classic FM viert de herfst met Najaarsnoten Top 100

8 oktober 2015 16:09
Classic FM viert de herfst met Najaarsnoten Top 100

Vrijdag 16 oktober van 09:00 uur tot 19:00 uur viert Classic FM het herfstseizoen met de Najaarsnoten Top 100. Voor deze klassieke hitlijst kunnen luisteraars tot en met 11 oktober stemmen op hun favoriete muziekstuk via classicfm.nl. Door te stemmen op composities als De Herfst uit Vivaldi’s Vier Jaargetijden en Divenire van Ludovico Einaudi maakt men kans om op 20 oktober aanwezig te zijn bij het exclusieve concert Najaarsnoten Live met Jan-Willem Rozenboom.

Najaarsnoten Live

Op dinsdag 20 oktober vindt het bijzondere Najaarsnoten Live plaats in het Amstel Hotel. Pianist Jan-Willem Rozenboom, ook bekend als toetsenist van Guus Meeuwis, neemt de aanwezige muziekliefhebbers tijdens dit intieme concert mee op een muzikale najaarsreis.

De seizoenen van Classic FM

Classic FM volgt in 2015 de vier jaargetijden. Aan ieder jaargetijde is een thema gekoppeld waar de muziek en vormgeving op worden afgestemd. Sinds 5 oktober staat Classic FM geheel in het teken van het najaar en brengt het non-stop klassieke radiostation de herfst bij de luisteraars binnen. Ga voor meer informatie naar classicfm.nl.

Meer over

hitnoteringen

Gerelateerde artikelen