Hitlijst

Bekend Nederland opent stembus Top 4000

Oct. 9, 2015, 12:41 p.m.
Bekend Nederland opent stembus Top 4000

Vanochtend om 07:00 uur is voor het elfde jaar de stembus voor de Top 4000 van Radio 10 geopend. Bekend Nederland kwam langs bij de radiozender om hun stem uit te brengen.

Onder andere Ferry Doedens, Humberto Tan, Guus Meeuwis, Jeroen Latijnhouwers, Xander de Buisonjé en Airen Mylene kwamen in de ochtend naar de studio van Radio 10 om hun stem uit te brengen. Het kiezen van de grootste hits aller tijden maakte een hoop los bij de bekende Nederlanders. Ferry Doedens ging voor Toto met ‘Rosanna’ omdat hij in zijn jeugd leadzanger van een coverband was. Hij speelde toen veel van Toto, waaronder ‘Africa’ en ‘Rosanna’.

Airen stemt op ‘7 Seconds’ van Youssou N’Dour. Airen: “Ik ben gek op nummers die een vrij makkelijk instapniveau hebben maar die wel bij verschillende moods horen. En echte popnummers vind ik ook fantastisch.”

Guus Meeuwis stemt Bruce Springsteen de lijst in. Guus: “Springsteen staat er altijd in met ‘The River’. De eerste keer dat ik zijn muziek hoorde was ik direct verkocht. Zonder twijfel Bruce op nummer één dus.”

Gedurende de hele dag komen er nog meer bekende gasten zoals Winston Gerschtanowitz en Jeroen van der Boom langs om hun stem uit te brengen. Bekijk op de site van Radio 10 het gehele overzicht van de stemmen van BN’ers.

Vanaf vandaag kan heel Nederland stemmen op zijn of haar favoriete popklassiekers op de website van Radio 10. Luisteraars die stemmen maken ook nog eens kans op € 4000,-. Er kan nog tot en met 20 november gestemd worden. Op 30 november start de elfde editie van de Top 4000 die de hele maand december te horen is op Radio 10.

Website: radio10.nl

Meer over

hitnoteringen

Gerelateerde artikelen