André van Duin opent NH Top 100

André van Duin opent NH Top 100

Dec. 2, 2013, 7:51 p.m. door de redactie
aangepast: May 25, 2018, 2:59 p.m.

Bij Radio Noord-Holland staat de decembermaand traditiegetrouw in het teken van de NH Top 100. Luisteraars kunnen tot 20 december hun stem uitbrengen op hun favoriete nummer van Noord-Hollandse artiesten en bands via de website. De volgende dag van 09:00 tot 19:00 uur wordt de lijst uitgezonden.

 

Het wordt een feestelijke uitzending. Dit jaar zijn de gastpresentatoren niemand minder dan André van Duin, Krystl, Leonie Jansen, Willeke Alberti, de 3JS, Henny Huisman, Tim Knol, Berget Lewis, Harry Slinger en George Baker. Uiteraard zijn ook de eigen presentatoren van de partij; Arjan Burggraaf, Abel de Lange, June Hoogcarspel, Leo Driessen en Jos Heeremans.

 

Vorig jaar trok André van Duin nog een toilet door om de NH Top 100 te openen, dit jaar wilde hij het ‘iets netter’ houden. “Omdat de kerstdagen er aankomen, heb ik nu al vier kerstbomen in mijn huis staan. De lampjes in de boom doe ik straks aan op de maat van de kersthit The Most Wonderful Time van Andy Williams. Daarmee is de NH Top-100 dan geopend,” aldus Van Duin.

 

Website: http://www.nhtop100.rtvnh.nl

 

 

 

Gerelateerd nieuws