NPO Radio 5 Hitlijst

Nieuwe editie van de 'Evergreen Toplijst van de Nederlandstalige Muziek' op NPO Radio 5

June 16, 2023, 9:30 p.m.
Toplijst NL Radio5

Op vrijdag 23 juni presenteert NPO Radio 5 een gloednieuwe editie van de 'Evergreen Toplijst van de Nederlandstalige Muziek'. Deze lijst bevat de allerbeste Nederlandstalige liedjes die ooit zijn gemaakt. Een opvallende toevoeging dit jaar is dat luisteraars de kans krijgen om hun stem uit te brengen en zo invloed uit te oefenen op de samenstelling van de lijst.

Jaarlijks zendt NPO Radio 5 een lijst uit met de meest prachtige Nederlandstalige nummers. Vorig jaar prijkte 'Het Dorp' van Wim Zonneveld bovenaan de lijst, die destijds nog volledig werd samengesteld door de muziekredactie van het station.

Dit jaar zal de nummer één positie in de Toplijst deels worden bepaald door de luisteraars zelf. Stemmen kunnen worden uitgebracht via de website van NPO Radio 5.

Op vrijdag 23 juni, tussen 06:00 en 20:00 uur, zal de 'Evergreen Toplijst van de Nederlandstalige Muziek' te horen zijn op NPO Radio 5. Het programma zal worden gepresenteerd door een getalenteerde groep dj's, waaronder Henry Schut, Hans Schiffers, Daniel Dekker, Henk van Steeg, Jan Paparazzi en Erik de Zwart. Mis deze bijzondere gelegenheid niet om te genieten van de tijdloze Nederlandstalige muziek die ons land heeft voortgebracht.

Meer over

Evergreen Toplijst van de Nederlandstalige Muziek NPO Radio 5

Gerelateerde artikelen