Omroep West Hitlijst NL

Terug naar de jaren '60: Sweet Sixties op Radio West

Oct. 25, 2023, 10 a.m.
Omroep West Sweet Sixties Top 60

Op zaterdag 28 oktober begint Radio West aan een week waarin de iconische jaren '60 centraal staan. De jaren '60 waren een tijdperk van aanzienlijke verandering, gekenmerkt door de opkomst van flower power, hippies en minirokjes. Tussen 1960 en 1969 heeft de wereld kennis gemaakt met artiesten die nu nog steeds muzikale legendes zijn, en tijdloze platen zijn in die periode geproduceerd.

Bij Radio West nemen ze je een week lang mee terug in de tijd. Denk aan legendarische gebeurtenissen zoals het opwindende concert van de Rolling Stones in het Kurhaus in 1964, de tragische moord op president John F. Kennedy in 1963, en evenementen zoals Open het Dorp in 1962 en het iconische Woodstock-muziekfestival in 1969. Tijdens Sweet Sixties op Radio West duik je een week lang in de jaren zestig. De presentatoren zullen herinneringen ophalen, en de prijzen die je kunt winnen in de 'Tijdmachine' ademen de sfeer van dat decennium. Gedurende zeven dagen draaien ze niets anders dan muziek uit de jaren zestig. Op vrijdag 3 november wordt de week in stijl afgesloten met de 'Sweet Sixties Top 60', een lijst met de meest aangevraagde hits.

Stem op jouw favoriete jaren '60 hits
Op de website van Radio West kun je tot en met donderdag 2 november stemmen op jouw favoriete nummers uit de jaren zestig. Je hebt de mogelijkheid om op minimaal 5 en maximaal 20 hits te stemmen. Alle verzamelde stemmen resulteren in de 'Sweet Sixties Top 60' die op vrijdag 3 november wordt uitgezonden op Radio West. Bovendien maak je met jouw stem kans op het winnen van een DAB+ radio.

Meer over

omroep west Sweet Sixties Top 60 Sweet Sixties

Gerelateerde artikelen