Hitlijst

Ten van Pearl Jam op 1 in Album 500 van Studio Brussel

May 15, 2015, 9:33 p.m.
Ten van Pearl Jam op 1 in Album 500 van Studio Brussel

Voor het tweede jaar op rij zond Studio Brussel twee dagen lang de Album 500 uit. De muziekredactie van de radiozender selecteerde de vijfhonderd beste albums. De luisteraars van Studio Brussel konden door middel van stemming de volgorde van die vijfhonderd albums bepalen. Het album Ten van Pearl Jam is het favoriete album van de Studio Brussel-luisteraars. Het album eindigde op de eerste plaats in de Album 500 van Studio Brussel. Nevermind van Nirvana staat op de tweede plaats. Songs For The Deaf van Queens Of The Stone Age eindigt op de derde plaats.

Dit is de volledige top tien:

01 Pearl Jam – Ten02 Nirvana – Nevermind03 Queens Of The Stone Age – Songs For The Deaf04 Arctic Monkeys – AM05 Metallica – The Black Album06 Pink Floyd – Dark Side Of The Moon07 Fleetwood Mac – Rumours08 Radiohead – Ok Computer09 Muse – Origin Of Symmetry10 Oasis – (What’s The Story) Morning Glory

Het beste Belgische album is Worst Case Scenario van dEUS op plaats 14. De band rond Tom Barman is ook de populairste Belgische band in de Album 500. In totaal staan vijf albums van dEUS in de lijst.

Muse en U2 staan elk met zes albums in de Album 500 en zijn daarmee de meest voorkomende artiesten in de lijst.

Website: www.stubru.be

Meer over

Studio Brussel hitnoteringen album 500

Gerelateerde artikelen