Sublime Summertime Top 500: De Ultieme Soundtrack voor Zomerse Vibes

June 9, 2023, 12:29 p.m.
sublime-summertime-top-500-facebook-header

Bereid je voor op een zinderende zomer vol muzikale verwennerij, want vandaag lanceert Sublime de Summertime Top 500. Van vrijdag 9 juni tot en met dinsdag 13 juni, tussen 10:00 en 18:00 uur, dompelen ze je onder in de heerlijkste zomerse tracks die je niet mag missen.

Als de zon haar stralen volop laat schijnen, start bij Sublime traditiegetrouw het ultieme zomerfeest. De Sublime Summertime Top 500 staat garant voor 500 verrukkelijke, frisse en zonnige nummers. Van betoverende bossanova en opzwepende salsa tot relaxte reggae, neo-soul en nog veel meer. We brengen je ook de allerbeste zomerse platen uit de wereld van r&b, hiphop, funk, soul en jazz.

Of je nu aan het werk bent, van je vrije tijd geniet, in het park, op een terras of aan het strand vertoeft, de Sublime Summertime Top 500 biedt de ideale soundtrack om bij weg te dromen. Laat je betoveren door nummers die je doen verlangen naar een onvergetelijke vakantie in Cuba, Spanje of Jamaica. Of stippel een heerlijke roadtrip uit langs schilderachtige kustplaatsen.

Meer over

summertime top 500 Sublime

Gerelateerde artikelen