Stem nu op jouw favorieten voor de Q-top 500 van de Zomer

July 12, 2023, 6:41 a.m.
QmusicZomerTop500

Laat je stem horen en bepaal welke zomerhits de Q-top 500 zullen domineren. Bij Qmusic zijn ze druk bezig met de voorbereidingen voor de ultieme zomerse hitlijst. Ze willen ervoor zorgen dat wanneer de temperatuur stijgt en je geniet van een verkoelend ijsje, je ook kunt genieten van de meest onvergetelijke zomerhits aller tijden.

Van zodra de zomerse warmte Nederland bereikt en we vijf dagen lang tropische temperaturen verwachten, zal Qmusic alles in het werk stellen om jou de heetste hits voor te schotelen. Met de Q-top 500 van de Zomer willen ze ervoor zorgen dat je de ultieme muzikale beleving ervaart wanneer de temperaturen oplopen.

Geef nu je stem door en help Qmusic om de perfecte hitlijst samen te stellen. Welke 40 zomerhits verdienen een plek in de Q-top 500? Jouw stem telt en zodra de hitte nadert, kunnen zij direct van start gaan met de uitzending van de Q-top 500 van de Zomer, inclusief jouw favoriete zomerhits.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en bepaal mee welke nummers deze zomer de soundtrack van jouw leven zullen vormen. Stem nu op jouw favorieten voor de Q-top 500 van de Zomer en maak je klaar voor een onvergetelijke muzikale ervaring!

Ga naar de website van Qmusic om je stem uit te brengen en de zomerse hitlijst te beïnvloeden.

Wacht niet te lang, want de stemming sluit binnenkort. Qmusic kijkt ernaar uit om samen met jou de ultieme zomerse sfeer te creëren met de Q-top 500 van de Zomer.

Meer over

Q-top 500 van de Zomer Qmusic (NL)

Gerelateerde artikelen