Hitlijst NL

Stem nu op de beste Reclamemuziek Aller Tijden

Oct. 9, 2023, 5:07 a.m.
pexels-pixabay-210126

Adformatie viert haar 50-jarig bestaan en in samenwerking met Spreekbuis presenteren we de Top 50 Reclamemuziek Aller Tijden. Deze lijst wordt onthuld tijdens de Dag van de Audio op donderdag 12 oktober.

In voorgaande edities van deze lijst, waar zowel tijdloze klassiekers als nieuwe composities op staan, stonden nummers zoals "Smoorverliefd" van Snelle (Interpolis) en "The Way You Take Time" van Joe Buck (Plus) bovenaan.

Breng nu je stem uit! De geselecteerde longlist, waaruit je drie favorieten kunt kiezen, is hier beschikbaar.

Volgens Richard Otto, uitgever van Spreekbuis.nl, hebben eerdere edities aangetoond dat reclamemuziek een verbindend, emotioneel en inspirerend element bevat. "Het is mooi dat we dit jaar weer alle muziek op een rij kunnen zetten."

Ook Susanne van Nierop, hoofdredacteur van Adformatie, benadrukt: "Muziek en audio zijn altijd cruciaal geweest voor merken en winnen nog altijd aan belang. Tijdens dit jubileumjaar zetten we de parels graag nog een keer in de spotlight."

Het eerste uur van de Dag van de Audio staat volledig in het teken van reclamemuziek. In de studio bij Mark Labrand en Van Nierop zijn onder andere Joost Haartsen (Amp.Amsterdam) en Maartje Glas (Buma) te gast. Bekijk hier het programma en laat je gegevens achter voor actuele alerts.

Meer over

adformatie dag van de audio Top 50 Reclamemuziek Aller Tijden