Sky Radio Hitlijst NL

Sky @ Work Top 500: De ideale soundtrack voor een productieve werkdag

April 22, 2024, 8:02 a.m.
Sky @Work Top 500

Deze week trakteert Sky Radio zijn luisteraars op de ultieme werkmuziek met de Sky @ Work Top 500. Met nummers als 'Rolling In The Deep' van Adele, 'Perfect' van Ed Sheeran en 'Roller Coaster' van Danny Vera aan kop, biedt deze lijst de perfecte mix van klassiekers en energieke nieuwkomers om de werkweek goed te beginnen. Luisteraars kunnen vanaf vandaag tot en met vrijdag 26 april tussen 09:00 uur en 18:00 uur genieten van de Sky @ Work Top 500, zowel op Sky Radio als via SkyRadio.nl.

De lijst is samengesteld op basis van de stemmen van luisteraars, die hun favoriete 'werkmuziek' hebben gekozen. Het resultaat is een playlist die een muzikale boost geeft aan iedereen die extra energie kan gebruiken tijdens het werk. Ed Sheeran blijkt bijzonder populair te zijn, met maar liefst 18 vermeldingen in de lijst.

Hier is de top 10 van de Sky @ Work Top 500:

  1. 'Rolling In The Deep' - Adele
  2. 'Perfect' - Ed Sheeran
  3. 'Roller Coaster' - Danny Vera
  4. 'A Sky Full Of Stars' - Coldplay ft. Avicii
  5. 'Piano Man' - Billy Joel
  6. 'TEXAS HOLD 'EM' - Beyoncé
  7. 'Hello' - Adele
  8. '9 to 5' - Dolly Parton
  9. 'Cold Heart' (PNAU Remix) - Elton John ft. Dua Lipa
  10. 'Just Give Me A Reason' - P!NK

Muziek draagt bij aan werkgeluk, zo blijkt uit onderzoek dat Sky Radio vorig jaar heeft uitgevoerd in samenwerking met het Hart van Nederland-panel. Een overgrote meerderheid van de respondenten luistert tijdens het werk naar muziek, wat hun werkgeluk aanzienlijk verhoogt. Met de Sky @ Work Top 500 biedt Sky Radio luisteraars een extra dosis inspiratie voor een succesvolle werkdag, of ze nu in een winkel, op een bouwplaats of tijdens een creatieve brainstormsessie zijn.

Mis de Sky @ Work Top 500 niet en stem af op Sky Radio of luister online via SkyRadio.nl.

Meer over

sky radio sky @ work top 500

Gerelateerde artikelen