Sky Radio Hitlijst NL

Sky Radio viert de liefde met de Valentijn Top 500

Feb. 9, 2024, 8:47 a.m.
SkyRadioValentijnTop500-2024

Sky Radio duikt diep in de liefde met een speciale hitlijst: de Valentijn Top 500. Luisteraars hebben massaal gestemd op hun favoriete lovesongs, en nu kunnen ze vijf dagen lang genieten van de ultieme soundtrack voor Valentijnsdag. Van morgen tot en met 14 februari zendt Sky Radio de top 500 meest geliefde lovesongs uit, elke dag van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Sky Radio viert de liefde met de Valentijn Top 500
Phil Collins scoort goed met zijn lovesongs: hij komt als vaakst genoteerde artiest maar liefst 10 keer voorbij in de Valentijn Top 500. In de lijst is daarnaast ook veel ruimte voor verschillende genres. Van Shawn Mendes tot John Legend en BLØF, alles komt voorbij en daarbij beperkt de lijst zich niet alleen tot ballads. Tracks als ‘This Is What It Feels Like’ van Armin van Buuren ft. Travis Guthrie (19), ‘DJ Got Us Falling In Love’ van Usher (114) en ‘Despacito’ van Luis Fonsi ft. Daddy Yankee (317) bewijzen dat de liefde op meerdere manieren gevierd en bezongen kan worden.

De top van de lijst bestaat uit echte love-klassiekers en ziet er als volgt uit:

  1. Perfect - Ed Sheeran
  2. I Will Always Love You - Whitney Houston
  3. Make You Feel My Love - Adele
  4. Marry You - Bruno Mars
  5. Shallow - Lady Gaga & Bradley Cooper

Uunco Cerfontaine, Radio Director bij Sky Radio, benadrukt: "De Valentijn Top 500 is een gevarieerde hitlijst geworden, samengesteld door onze luisteraars. Hoewel de genres verschillen, hebben alle nummers één ding gemeen: ze gaan over de liefde. Op Valentijnsdag sluiten we af met de nummer 1, want dat is de dag van de liefde én van non-stop de beste lovesongs op Sky."

Luister Naar Romantiek
Mis de Sky Radio Valentijn Top 500 niet. Luister vanaf 10 februari tot en met 14 februari, elke dag van 09:00 uur tot 18:00 uur, op Sky Radio of via skyradio.nl.