Sky Radio Hitlijst

Sky Radio presenteert de Summer Top 101: Stem nu en maak kans op een Sky zomerpakket

July 3, 2023, 3:35 p.m.
2022-SKY-Summer

Sky Radio, het non-stop radiostation, brengt op 10 juli 2023 de Summer Top 101 naar de Nederlandse radiogolven. Deze bijzondere hitlijst is samengesteld door de luisteraars zelf en bevat alleen maar de grootste zomerhits. Om ervoor te zorgen dat jouw favoriete nummers een plekje verdienen in deze zinderende lijst, roept Sky Radio jou op om nu je stem uit te brengen via hun website.

De Summer Top 101 is een ode aan de onvergetelijke zomers die we hebben beleefd en de muziek die daar onlosmakelijk mee verbonden is. Denk aan tijdloze klassiekers zoals "Summer of '69" van Bryan Adams, "Hot in Herre" van Nelly en "Despacito" van Luis Fonsi. Dit is jouw kans om jouw favoriete zomerhits op de radio te horen en herinneringen op te halen aan die heerlijke vakantiedagen.

En dat is nog niet alles. Door je stem uit te brengen, maak je automatisch kans op een Sky zomerpakket. Dit pakket bevat een scala aan zomerse goodies, waaronder een Sky beach handdoek, een tennisset om je vaardigheden op het strand te tonen, een handige koeltas om je drankjes koel te houden en een drijvende speaker om je favoriete zomerhits overal mee naartoe te nemen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een perfecte zomer.

Om je stem uit te brengen en kans te maken op een geweldig Sky zomerpakket, hoef je alleen maar de website van Sky Radio te bezoeken. Daar vind je een overzicht van alle nummers waaruit je kunt kiezen.

Meer over

sky radio summer top 101

Gerelateerde artikelen