Sky Radio brengt non-stop lovesongs met Valentijn Top 101

Sky Radio brengt non-stop lovesongs met Valentijn Top 101

12 februari 2021 10:13 door de redactie

Bijna geen fysieke aanrakingen en een zeer beperkt aantal sociale contacten. De coronacrisis maakt onze relaties met anderen er niet makkelijker op. Maar liefst 41% van alle Nederlanders geeft dan ook aan meer behoefte aan genegenheid te hebben sinds deze crisis. Onder singles is dit zelfs 51%. Dit blijkt uit onderzoek onder het Hart van Nederland-panel, uitgevoerd in opdracht van Sky Radio. Daarom wil het radiostation op de dag van de liefde een extra bijdrage leveren aan een warme, liefdevolle dag voor iedereen en zendt de ‘Valentijn Top 101’ uit met de favoriete lovesongs van de luisteraar. 


Afgelopen week konden luisteraars van Sky Radio stemmen op hun favoriete lovesongs. 'Perfect' van Ed Sheeran blijkt veruit het populairste liefdesliedje. 'Make You Feel My Love' van Adele en 'All of Me' van John Legend maken de top 3 compleet. Ed Sheeran blijkt ook de absolute romanticus te zijn, hij staat maar liefst zeven keer in de lijst. Ook Danny Vera, Maroon 5 en Whitney Houston komen voor in de lijst.
 
Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: “Met de Valentijn Top 101 hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het feel good gevoel van Valentijnsdag. Uit het onderzoek blijkt dat ruim een kwart van de Nederlanders al van plan is om Valentijn te vieren en dat kan heel goed met deze speciale hitlijst van Sky. Maar ook als je geen Valentijn viert hopen we je een plezier te doen met deze lijst vol ultieme lovesongs, die ook gewoon goede popclassics zijn.”
               
De Valentijn Top 101 is zondag 14 februari tussen 10:00 en 18:00 uur te horen op Sky Radio.


Het onderzoek van Sky Radio is uitgevoerd onder een representatieve groep van bijna 3.500 Nederlanders uit het Hart van Nederland-panel. 

Gerelateerd nieuws