Radio Veronica Hitlijst NL

Radio Veronica verhuist op FM en trapt af met de Housewarming Hitlijst

Aug. 21, 2023, 2:17 p.m.
HOUSEWARMING

De locatie verandert, maar de muziek blijft. Op vrijdag 1 september verhuist Radio Veronica naar een nieuwe FM-frequentie. Als welkom voor de nieuwe buren en trouwe luisteraars, presenteert Radio Veronica vanaf 25 augustus de hele week de "Housewarming Hitlijst." Hierin worden de meest gedraaide Veronica classics van 1960 tot nu afgespeeld. Want wat is een housewarming zonder je favoriete playlist?

Verhuizen doe je met vrienden, en daar wordt er gerekend op jouw hulp. Er zijn enkele plekken in de lijst opengehouden die de luisteraars gedurende de week mogen invullen. Stuur daarom tijdens de uitzending een berichtje via de gratis Radio Veronica app en laat weten welke Veronica classic volgens jou aan de lijst moet worden toegevoegd.

De Housewarming Hitlijst begint op vrijdag 25 augustus om 09:00 uur en is vanaf dat moment dagelijks te horen op Radio Veronica, van 06:00 tot 23:00 uur. De lijst met de meest gedraaide Veronica classics eindigt op vrijdag 1 september om 18:00 uur.

Bekijk Jouw Frequentie

Ondanks de verhuizing hoef je je bij de meeste radio's geen zorgen te maken om te blijven luisteren naar Radio Veronica. Vanaf 1 september schakelen de meeste apparaten namelijk automatisch over naar de nieuwe frequentie. Heb je een radio die niet automatisch overschakelt, dan dien je deze één keer handmatig aan te passen. Kijk op radioveronica.nl/frequentie wat jouw nieuwe frequentie is.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je tijdens de Housewarming Hitlijst op verschillende momenten de frequentiehulplijn inschakelen. Stuur je postcode via de app naar de studio en Radio Veronica zal je live tijdens de uitzending helpen om de juiste frequentie te vinden.

Meer over

Radio Veronica Housewarming Hitlijst

Gerelateerde artikelen