RTV Oost Hitlijst NL

Radio Oost BBQ Top 100

July 9, 2024, 2:54 p.m.
radio oost bbq week 2024

Bij Radio Oost luiden ze de zomer in met de BBQ-week, waar de lekkerste BBQ-hits op de grill worden gelegd. Op vrijdag 19 juli kun je luisteren naar de Radio Oost BBQ Top 100, een hete lijst die jullie zelf samenstellen. Vanaf 8 juli tot en met 18 juli om 16.00 uur kun je stemmen op de BBQ Top 100. Door te stemmen maak je kans op een weekendverblijf voor 8 personen in Attractiepark Slagharen, in een huisje met BBQ en sauna.

Radio Oost is op zoek naar de meest smaakvolle zomerplaten om tijdens de BBQ-week te draaien. Welke nummers verdienen volgens jou een plek in deze geweldige lijst? Breng je stem uit voor 18 juli op de website van Radio Oost en maak daarbij kans op een weekendje weg voor 8 personen in een heerlijk huisje met BBQ en sauna. Selecteer minimaal 5 en maximaal 30 nummers. Mis je een lekkere plaat in de lijst? Dan kun je tot 5 nummers zelf toevoegen.

De BBQ Top 100 hoor je vrijdag 19 juli vanaf 06:00 uur op Radio Oost. Zorg dat je stemt en wellicht geniet jij binnenkort van een fantastisch weekendje weg!

Mis het niet en maak jouw zomer compleet met de heetste BBQ-hits! Stem nu op de website van Radio Oost.

Meer over

bbq top 100 radio oost

Gerelateerde artikelen