Qmusic (B) Hitlijst BE

Qmusic Bereidt zich voor op de Foute Maand met de Foute 728

June 3, 2024, 10:52 a.m.
download

Qmusic luidt de Foute maand in met een speciale remix van 'Diep' van Get Ready!, uitgevoerd door Dorothee Vegas & Like Maarten, de alter ego's van Q-dj's Maarten en Dorothee. De remix werd vandaag gepresenteerd tijdens Het Foute Uur in de ochtendshow, als opwarmer voor de Foute Party op 28 juni in de Flanders Expo in Gent. Dit evenement markeert tevens het begin van de afscheidstournee van Get Ready!.

Stemmen voor de Foute 728
De Foute maand bij Qmusic draait om de Foute 728, waar luisteraars hun favoriete foute nummers kunnen kiezen. Van maandag 17 juni tot en met zondag 23 juni 18:00 uur kunnen stemmen uitgebracht worden via de Q-app en Qmusic.be. Qmusic heeft meer verkiezingsnieuws voor de stemmers, waarvan de details later onthuld zullen worden.

Dagelijkse Foute Muziek
Vanaf maandag 24 juni worden de gekozen foute nummers elke dag tussen 06:00 en 19:00 uur uitgezonden tijdens de Foute 728. Dit biedt luisteraars de kans om volop te genieten van de meest geliefde foute hits, terwijl de spanning richting de Foute Party toeneemt.

Foute Party in de Flanders Expo
De Foute maand wordt afgesloten met een grootse Foute Party op vrijdag 28 juni in een uitverkocht Flanders Expo in Gent. 19.000 feestvierders kunnen zich verheugen op live optredens van Get Ready!, Lasgo, Ruslana, K.I.A. vs Sam Gooris, Mega Mindy, Marco Schuitmaker, Dorothee Vegas & Like Maarten, Las Ketchup en Willy Sommers. Deze avond belooft een mix van nostalgie en feestelijke muziek.

Voorbereidingen en Tickets
Luisteraars kunnen hun favoriete foute nummers kiezen en zich voorbereiden op de Foute Party door te stemmen en te luisteren naar de Foute 728. Tickets voor de Foute Party zijn verkrijgbaar via de officiƫle kanalen van Qmusic.

Afbeelding: Dorothee Vegas en Like Maarten (foto Qmusic)

Meer over

foute 728 qmusic (B)

Gerelateerde artikelen