Hitlijst

Populairste kersthits dit jaar van Mariah Carey, Wham! en Chris Rea

Dec. 23, 2016, 11:41 a.m.
Populairste kersthits dit jaar van Mariah Carey, Wham! en Chris Rea

Sky Radio’s kerst-hitlijst Christmas Top 101 wordt dit jaar gedomineerd door de grootste klassiekers. De luisteraars van The Christmas Station hebben All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey opnieuw gekozen als beste kersthit ooit gemaakt. Daarnaast komen ook bekende kerstnummers van Wham!, Chris Rea, John Lennon en Band Aid voor in de top 5 van de hitlijst met de populairste Christmas-songs. Sky Radio’s Christmas Top 101 is vandaag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op Eerste Kerstdag, zondag 25 december, van 12:00 uur tot 18:00 uur te horen.

Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio: “De Christmas Top 101 geeft dit jaar weer een overzicht van de meest uiteenlopende kerstnummers; van White Christmas van Bing Crosby uit 1942 tot Christmas Hearts van Miss Montreal dat recent werd uitgebracht. De bekendste klassiekers blijven bij onze luisteraars het populairst en dat is ook dit jaar weer duidelijk terug te zien in de top van de hitlijst.”

De Top 5 van de Christmas Top 101:

  1. Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You
  2. Wham! – Last Christmas
  3. Chris Rea – Driving Home For Christmas
  4. John Lennon – Happy Xmas (War Is Over)
  5. Band Aid – Do They Know It’s Christmas?

De hoogste binnenkomer is Hallelujah van de Amerikaanse a-capellagroep Pentatonix op plek 12. Ook de recent uitgebrachte Christmas Hearts van Miss Montreal en Christmas Is Coming van VanVelzen komen nieuw binnen in de lijst met de beste kersthits. De meest populaire artiest in de kerstlijst is Michael Bublé met maar liefst 7 noteringen, waaronder It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas, I’ll Be Home For Christmas en The More You Give (The More You’ll Have).

De Christmas Top 101 is na afloop te downloaden als podcast.

Website: skyradio.nl

Meer over

v radio caroline 50 jaar hitnoteringen qmusic

Gerelateerde artikelen