NPO Radio 2 Hitlijst NL

NPO Radio 2 live vanaf het Eurovisie Songfestival in Malmö met de Songfestival Top 50

May 3, 2024, 3:11 p.m.
radio-presentatie-avrotros-ef-06062

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 mei staat Aan De Slag! iedere ochtend tussen 09:00 en 12:00 uur live vanaf het wereldberoemde Eurovisie Songfestival in Malmö, Zweden.

Presentator Bart Arens brengt je rechtstreeks vanuit de studio en de evenementenlocatie in Malmö alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Tijdens deze speciale uitzendingen ontvangt Bart verschillende experts en gasten, spreekt hij met deelnemers aan het Songfestival en zal ook Joost Klein zelf zijn opwachting maken om te vertellen over zijn ervaringen.

Op zaterdag 11 mei vanaf 17:00 uur bereidt Bart je voor op de grote finale door de Songfestival Top 50 te presenteren op NPO Radio 2. Heb jij een ultieme Songfestivalklassieker die niet in de lijst mag ontbreken? Geef de titel en artiest door via de NPO Radio 2 app met de tekst 'Songfestival Top 50' erbij.

Mis geen moment van de speciale uitzendingen van Aan De Slag! live vanaf het Eurovisie Songfestival en geniet van de ultieme Songfestivalhits tijdens de Songfestival Top 50 op NPO Radio 2.

Afbeelding: Bart Arens (foto AVROTROS/Elvin Boer)

Meer over

bart arens NPO Radio 2 songfestival

Gerelateerde artikelen