Hitlijst

Make You Feel My Love van Adele beste nilliesplaat volgens MNM-luisteraars

March 26, 2016, 7 p.m.
Make You Feel My Love van Adele beste nilliesplaat volgens MNM-luisteraars

Make You Feel My Love van Adele is volgens de MNM-luisteraars de ultieme hit van de nillies (2000-2009). Het nummer eindigde vandaag op de eerste plaats in de Top 100 van de Nillies van radiozender MNM. I Gotta Feeling van Black Eyed Peas en Viva La Vida van Coldplay vervolledigen het podium.

Make You Feel My Love van de Britse zangeres Adele, dat tijdens de vorige editie nog op nummer zes eindigde, staat dit jaar voor het eerst bovenaan in de Top 100 van de Nillies. Where Is The Love? van Black Eyed Peas feat. Justin Timberlake (7) stond in 2011 en 2010 al in de Top 100 van de Nillies, maar kwam tijdens de vorige editie niet voor in de lijst. Het nummer maakt opnieuw zijn intrede in de top en eindigt meteen op de zevende plaats.

Dat net die twee nummers het in de nasleep van de aanslagen in Brussel heel goed doen dit jaar is niet verwonderlijk. Zowel Make You Feel My Love en Where Is The Love? werden de afgelopen veel aangevraagd en ook gedraaid op MNM als vorm van troost.

Zo ziet de volledige top tien eruit:

  1. Adele – Make You Feel My Love
  2. Black Eyed Peas – I Gotta Feeling
  3. Coldplay – Viva La Vida
  4. Milk Inc. – Walk On Water
  5. Kings Of Leon – Sex On Fire
  6. Lady Gaga – Poker Face
  7. Black Eyed Peas feat. Justin Timberlake – Where Is The Love?
  8. U2 – Beautiful Day
  9. Rihanna – Don’t Stop The Music
  10. Snow Patrol – Chasing Cars

De beste Belgen eindigen dus net buiten de top drie: Walk On Water van Milk Inc. eindigt op de vierde plaats.

The Real Slim Shadyvan Eminem (21) stond nooit eerder in de lijst en is daarmee de hoogste nieuwkomer in de lijst. Coldplay is met vier nummers in de top honderd dan weer de populairste artiest van de nillies.

Vorige week zaterdag zond MNM nog de Top 100 van de 90s uit. In die lijst eindigde Thunderstruck van AC/DC op de eerste plaats.

Eerbetoon tijdens Back To The 90s & 00s-feest

Op zaterdag 26 maart bouwt MNM in het Sportpaleis van Antwerpen een Back To The 90s & 00s-feest. Onder andere Atomic Kitten, East 17 en onze eigen Sylver en Regi zullen er optreden. Het evenement gaat door zoals gepland, maar wel met verhoogde waakzaamheid en veiligheidsmaatreglen. Tijdens de avond zelf voorziet MNM rond 23:30 uur ook een moment om met alle feestvierders even stil te staan bij de aanslagen in Brussel eerder deze week.

Website: mnm.be

Meer over

top 100 van de nillies hitnoteringen mnm

Gerelateerde artikelen