Hitlijst

Luisteraars stellen Q-top 1000 Shout Out editie samen

March 23, 2020, 11:07 a.m.
Luisteraars stellen Q-top 1000 Shout Out editie samen

Radio vermaakt, informeert en verbindt in moeilijke tijden. Daarom laat Qmusic luisteraars een complete hitlijst samenstellen met nummers die zij opdragen aan iemand: de Q-top 1000: de Shout Out editie. Het wordt een lijst met de mooiste muziek ooit gemaakt.

Sinds afgelopen maandag kan iedereen daarom bij Qmusic een nummer aan iemand opdragen. Dit nummer wordt dan gedraaid met daarbij een persoonlijke 'shout out'. Bijvoorbeeld voor iemand in de zorg, iemand die boodschappen doet voor ouderen, of een zieke.

Qmusic-dj Domien Verschuuren vertelt: "Binnen no time werden we overspoeld met reacties. Mensen dragen aan de lopende band nummers op aan vrienden of familie. Daarom hebben we besloten om luisteraars een hele hitlijst samen te laten stellen met shout outs. Het wordt een lijst die verbindt."

Vanaf nu kunnen luisteraars via de site en app van Qmusic nummers kiezen voor in de lijst. Bij elk nummer is de optie om een shout out toe te voegen. De Q-top 1000: de Shout Out editie is vanaf zaterdag 28 maart te horen.

Domien vervolgt: "In dit soort tijden willen we mooie muziek horen. Daarnaast zitten de meesten van ons thuis en hebben we het gevoel iets goeds te willen doen voor de medemens. En dat kan niet altijd. Sterker nog: het beste wat veel mensen kunnen doen is juist thuis blijven. Bij ons kun je veilig iemand een hart onder de riem steken. En zo zijn we toch allemaal een beetje samen."

Meer over

hitnoteringen q-top 1000 shout out qmusic

Gerelateerde artikelen