Lucas & Steve verrast met ‘538 TOP 50 Dance Smash Award’ 

Lucas & Steve verrast met ‘538 TOP 50 Dance Smash Award’ 

24 november 2020 09:50 door de redactie

Lucas & Steve leverden dit jaar een belangrijke muzikale bijdrage aan de dancemuziek en ontvangen daarvoor een speciale ‘538 TOP 50 Dance Smash Award’. Passend bij hun recent uitgebrachte debuutalbum ‘Letters To Remember’ zocht 538-dj Ivo van Breukelen vermomd als postbode het dj-duo op. Lucas & Steve werden door Ivo verrast met de award én persoonlijke ‘letters to remember’. In videoboodschappen vertelden de verloofde van Lucas (Evelien) en de broer van Steve (Steph) hoe trots zij op het dj-duo zijn. De video is hier te bekijken.   

 

Lucas & Steve: "We zijn enorm vereerd dat we deze award hebben gekregen. In dit bijzondere jaar, waarin we nauwelijks konden optreden, hebben we enorm veel muziek uitgebracht, waaronder ons debuutalbum. Dat onze muziek zo enorm wordt gewaardeerd, is echt ongekend!"


538 juryrapport Lucas & Steve: “2020 was een bijzonder jaar voor Lucas & Steve. Het dj-duo scoorde meerdere hits én bracht vorige maand hun debuutalbum ‘Letters To Remember’ uit. Deze twee talenten lieten zich niet uit het veld slaan door de coronacrisis, in tegendeel zelfs: Lucas & Steve draaiden op 538 Koningsdag vanuit de tuin van Paleis Soestdijk, gaven deze zomer als één van de eerste dj’s samen met 538 een coronaproof strandfeest én vierden de release van hun album met fans tijdens een drive-in party. Ze pakten dit jaar hun veertiende en vijftiende Dance Smash met ‘Do It For You’ en ‘Another Life’. De '538 TOP 50 Dance Smash Award' kan in 2020 dan ook naar niemand anders gaan dan Lucas & Steve!”


De award voor Lucas & Steve is de derde 538 TOP 50 Award die is uitgereikt. Eerder ontving David Guetta de ‘538 TOP 50 Lifetime Achievement Award’ en Dua Lipa de award voor ‘Best International Act’. De komende dagen wordt bekend wie de winnaars zijn in de categorie ‘Member Favourite’, ‘Beste Nieuwkomer’, ‘Beste Hiphop’, Beste Nederlandse Act’ en ‘Beste Hit’.


538 TOP 50
De 538 TOP 50 is de meest actuele hitlijst van Nederland. De hitlijst wordt samengesteld op basis van streamingcijfers van JUKE, Spotify, YouTube en airplay van alle Nederlandse radiostations. 538 Members geven hun waardering aan nummers, waarmee ze de samenstelling van de lijst beïnvloeden. Op deze manier weerspiegelt de lijst de daadwerkelijke populariteit van de muziek bij het publiek. De lijst wordt dagelijks bijgehouden en gepubliceerd op 538.nl. De 538 TOP 50 wordt gepresenteerd door Ivo van Breukelen en is iedere vrijdagmiddag van 14:00 uur tot 18:00 uur te horen op 538. Daarnaast neemt Barend van Deelen iedere maandag tot en met donderdag tijdens zijn programma om 19:00 uur de belangrijkste verschuivingen en opvallende tracks horende bij het nieuws van die dag door tijdens de Mobiel.nl Dag Top 5.

 

Afbeelding: Lucas & Steve met '538 TOP 50 Dance Smash Award' (foto Radio 538)