VRT Radio2 Hitlijst BE

Kies jouw favoriete zomerplaten voor de Radio 2 Zomer100

Aug. 22, 2023, 7:18 p.m.
Radio2 ZomerTop100

Met de naderende afsluiting van de zomervakantie en de zon die de laatste regendruppels doet verdampen, is het perfecte moment aangebroken om extra te genieten van je geliefde zomerse hits. Laat je stem horen voor je favoriete zomerplaat en geniet van een dosis zomerse klanken op Radio 2's Zomer100. Jouw stem telt mee!

Op donderdag 31 augustus is het zover: de Radio 2 Zomer100 zendt de beste zomerhits van vroeger en nu uit. Van 10:00 tot 18:00 uur zorgen de Radio 2 presentatoren, waaronder Caren Meynen, Benjamien Schollaert, Ann Reymen en meer, ervoor dat jouw favoriete zomerliedjes voorbijkomen. Jij hebt namelijk de mogelijkheid om de lijst samen te stellen.

Zet jij net als vorig jaar 'Summer of '69' van Bryan Adams op nummer één? Of geef je de voorkeur aan 'Lekker blijven hangen' van Margriet Hermans? De keuze is aan jou!

Breng je stem uit op de website van Radio2 en selecteer jouw top 3 ultieme zomerplaten. Op donderdag 31 augustus worden de favorieten van het publiek overzichtelijk gepresenteerd op de radio.

Meer over

Zomer100 Radio2

Gerelateerde artikelen