Joe (B) Hitlijst BE

Joe Top 2000 Stemweek 2023 van start: Wie wordt de nieuwe nummer 1?

Sept. 26, 2023, 9:17 a.m.
Joe TOP 2000 stemweek

De Joe Top 2000 stemweek is officieel begonnen, en Vlaanderen kan nu zijn favoriete nummers selecteren voor de komende editie van deze jaarlijkse radio-uitzending. Vanaf maandag 25 september tot en met zondag 1 oktober hebben luisteraars de gelegenheid om te stemmen en maximaal 10 nummers te kiezen voor de Joe Top 2000 van dit jaar. De uitzending van de Joe Top 2000 hitlijst begint op 9 oktober en is te beluisteren op het radiostation Joe in Vlaanderen.

Top 3 van 2022

Vorig jaar sierden enkele van de meest bekende nummers in de muziekgeschiedenis de top 3 van de lijst. Queen's "Bohemian Rhapsody" stond op nummer één, gevolgd door ABBA's "Dancing Queen" en "Hotel California" van The Eagles. Maar welk nummer zal dit jaar de felbegeerde eerste plaats bereiken?

De Joe Top 2000 is een jaarlijkse traditie waarbij luisteraars hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete nummers, ongeacht het genre of het jaar van uitgave. Het resultaat is een diverse mix van muzikale keuzes die de toplijst aller tijden samenstellen.

Stemmen

Om deel te nemen aan de Joe Top 2000 stemweek, ga je naar de Joe-website en selecteer je jouw favoriete nummers. Per keer kun je maximaal 10 nummers kiezen. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw favoriete nummers te steunen en ze een plekje te geven in de Top 2000 van 2023, een iconische hitlijst.

De stemming is al in volle gang, en fans in Vlaanderen delen hun stemkeuzes op sociale media. De vraag blijft echter: zal "Bohemian Rhapsody" zijn nummer één positie behouden, of zal een ander nummer de top bereiken?

Mis de onthulling van de Joe Top 2000 van 2023 niet, die begint op 9 oktober op het radiostation Joe in Vlaanderen. Blijf stemmen, en wie weet staat jouw favoriete nummer bovenaan de toplijst dit jaar!

Meer over

stemmen joe Top 2000

Gerelateerde artikelen