Duitse Dag op Radio M Utrecht met o.a. De Duitse 30

Duitse Dag op Radio M Utrecht met o.a. De Duitse 30

12 januari 2021 12:08 door de redactie

Vrijdag 22 januari is het Duitse Dag bij Radio M Utrecht! De hele dag de beste Duitstalige muziek van toen en nu. Helene Fischer, Peter Maffay, Andrea Berg, Udo Jurgens, Nena en meer. Het lunchprogramma Aan Tafel!  besteedt aandacht aan de Duitse Dag en Jos van Heerden presenteert vanaf 14.00 uur de Duitse 30. De luisteraars maken bij de spelletjes kans op een Slager CD. Radio M Utrecht: Für ihr Hörvergnügen!

 
Radio M Utrecht programmaleider Pieter Vorage: “De Duitse Dag is inmiddels een gezellige jaarlijkse traditie waar we samen met onze luisteraars naar uitkijken! Geniet van de echte Schlagers, Neue Deutsche Welle uit de jaren 80 en de Duitse hits van nu. Alles is te horen!”


De Duitse 30 met Jos van Heerden
Presentator en groot liefhebber van Duitstalige muziek Jos van Heerden presenteert de Duitse 30. Deze lijst, samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht, is te beluisteren vanaf 14:00 uur. Stemmen kan tot en met donderdag 21 januari 12:00 uur via www.rtvutrecht.nl/top30. Stemmers maken kans op een leuke prijs!


De Duitse Dag is op vrijdag 22 januari op Radio M Utrecht FM 93.1 en via de RTV Utrecht app te beluisteren. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.