Hitlijst

Dik, Dikker, DiXt: de DiXte 1000 vanaf zaterdag op NPO FunX

8 november 2018 12:48
Dik, Dikker, DiXt: de DiXte 1000 vanaf zaterdag op NPO FunX

Oh Djadja... Keke do you love me... Dis een andere trein... L-I-T, die fissa is lit... Zomaar een paar lines die je gaat horen in de NPO FunX DiXte 1000; dé hitlijst met duizend dikke tracks die is samengesteld door de luisteraars van FunX. Van zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 november staat FunX in het teken van de DiXte 1000. En dat is niet alles, want vrijdag 9 november wordt de week in de Escape in Amsterdam afgetrapt met optredens van o.a. Boef en ValsBezig. In Almere, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam is de FunX Speaker te vinden met pop-up party's en surprise acts. Alles is live te volgen via FunX.nl, de FunX app en FunX social media.

DiXte 1000 Kick-Off Party

Boef, ValsBezig, Ir-Sais, Freddy Moreira, The Partysquad en Jayh beginnen de week in stijl tijdens de DiXte 1000 Kick-Off Party in de Escape in Amsterdam. Kaarten zijn niet te koop, maar kun je winnen door je stem uit te brengen op de lijst. Dit kan tot vrijdag 12.00 uur via funx.nl/dixte1000.

DiXte 1000 Speaker Tour

Ook dit jaar is de FunX Speaker tijdens de DiXte 1000-week in het land te vinden. Kom langs in Almere, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam voor pop up-party's met jouw favoriete dj's. Kijk op funx.nl/dixte1000 voor de precieze agenda.

DiXte 1000 Avondshow

Van maandag t/m vrijdag hoor je de DiXte 1000 Avondshow, gepresenteerd door FunX dj’s Fernando Halman en Ouassima Tajmout. Tijdens deze show schuiven de grootste artiesten aan voor covers/mash-ups en live acts. Maar ook andere bekende FunX-vrienden komen langs om de meest hilarische spelletjes (zoals de autotune challenge) te spelen.

Over NPO FunX

NPO FunX is een jongerenmerk dat met zijn muziekformat, nieuws, cultuur en aandacht voor maatschappelijke onderwerpen een impactvolle rol vervult in het dagelijks leven van stadsjongeren. De FunX-dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, latin, hiphop, dance en afrobeat, en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent.

Meer over

dixte 1000 hitnoteringen NPO FunX

Gerelateerde artikelen