Qmusic (NL) MuziekHitlijst NL

DI-RECT en Antoon vullen line-up Qmusic Top 40 Awards Live aan

Sept. 5, 2023, 1:26 p.m.
Qmusic-Top-40-Awards-Antoon

De line-up van de Qmusic Top 40 Awards Live is verder aangevuld met twee nieuwe namen: DI-RECT en Antoon. Dit is zojuist bekendgemaakt in de ochtendshow van Mattie & Marieke. De Top 40 Awards worden op zaterdag 3 februari 2024 uitgereikt in Rotterdam Ahoy.

Met DI-RECT en Antoon voegt Qmusic twee nieuwe artiesten toe aan de toch al klinkende line-up die afgelopen vrijdag bekend is gemaakt. De Haagse band DI-RECT is al jaren een gevestigde naam in de muziekindustrie, bekend van hits als 'Soldier On' en 'Through The Looking Glass'. Eind dit jaar staan ze drie avonden in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Antoon, die in 2021 doorbrak met de hit 'Hyperventilatie' en sindsdien 9 Top 40-hits op zijn naam heeft, bestijgt dit jaar ook het podium. Zijn prestaties in de Nederlandse Top 40 werden vorig jaar bekroond met de award voor 'Beste Artiest'.

Afgelopen vrijdag werd al bekend gemaakt dat Flemming en Cian Ducrot op de line-up staan, net als Suzan & Freek, Kris Kross Amsterdam, Rondé, Claude, Marco Schuitmaker, Hannah Mae en Metejoor.

Qmusic Top 40 Award
De Top 40 Awards worden sinds de komst van de Top 40 naar Qmusic in 2019 uitgereikt. Het is een jaarlijkse traditie geworden om de meest succesvolle artiesten van het afgelopen jaar in het zonnetje te zetten. Ook voor dit jaar reikt Domien Verschuuren prijzen uit namens de belangrijkste hitlijst van Nederland. Er worden onder andere prijzen uitgereikt voor Beste Nieuwkomer, Grootste Hit en Beste Artiest. Alle awards worden toegekend op basis van de prestatie van de artiesten en tracks in de Top 40 over het hele jaar 2023.

Tickets voor de Qmusic Top 40 Awards zijn verkrijgbaar op Qmusic.nl.

Afbeelding: Antoon met zijn Top 40 Award voor Beste Artiest van afgelopen jaar (foto Qmusic)

Meer over

antoon top 40 awards di-rect Qmusic (NL)

Gerelateerde artikelen