RTV Rijnmond Hitlijst

De Radio Rijnmond Songfestival Top 100: stem op jouw favoriete songfestivalplaat

1 mei 2023 14:28
De Radio Rijnmond Songfestival Top 100: stem op jouw favoriete songfestivalplaat

Het Eurovisie Songfestival 2023 staat voor de deur. In Liverpool zullen Mia Nicolai en Dion Cooper met 'Burning Daylight' Nederland vertegenwoordigen. Om alvast in de stemming te komen hoor je op vrijdag 12 mei De Songfestival Top 100 op Radio Rijnmond: de lijst met de leukste songfestivalliedjes aller tijden.

Stemmen voor de Songfestival Top 100

Onze luisteraars kunnen vanaf maandag 1 mei hun stem uitbrengen op hun favoriete songfestivalplaat op Rijnmond.nl en bepalen zo welke nummers er in de Top 100 zullen verschijnen. De stembus sluit op donderdag 11 mei om 16:00 uur.

Ruud van Os, a.i. hoofdredacteur: ''Het Eurovisie Songfestival is weer hot, zeker sinds de winst van onze eigen Duncan Laurence uit Hellevoetsluis en de schitterende editie van 2021 in Rotterdam Ahoy. Een groot deel van de winnende liedjes kennen we allemaal en zingen we stiekem graag mee. Ik verheug me daarom nu al op 12 mei als Radio Rijnmond nog vrolijker klinkt dan anders.''

Dagelijkse dosis songfestival

Vanaf maandag 8 mei tellen we feestelijk af richting de lijst. In ieder radioprogramma hoor je alvast een songfestivalnummer voorbij komen. Zo werken we, volledig in stijl, met z'n allen toe naar de onthulling van de grote Top 100 op vrijdag 12 mei.

Kijk voor meer informatie over de Radio Rijnmond Songfestival Top 100 op: https://www.rijnmond.nl/songfestivaltop100.

Meer over

radio rijnmond Songfestival Top 100

Gerelateerde artikelen