Willy Hitlijst BE

Belrock 100: Stem en geniet van de beste Belgische rock en alternatieve muziek

Jan. 21, 2024, 7:50 a.m.
BELROCK_100_V6

Op vrijdag 26 januari is het zover: de Belrock 100 komt eraan op Willy, gepresenteerd door Sien Wynants en Wim Oosterlinck. Dit unieke evenement biedt een podium voor de 100 beste Belgische rock- en alternatieve platen, speciaal samengesteld voor en door Belgen.

Een eclectische mix van artiesten, variërend van de iconische Arno tot de grensverleggende klanken van dEUS, de opzwepende vibes van Triggerfinger tot de dromerige tonen van Girls In Hawaii; de Belrock 100 belooft een muzikale reis door eigen bodem.

Wat maakt deze lijst zo bijzonder? Het antwoord ligt in jouw handen. Als luisteraar heb je de macht om te bepalen welke pareltjes van eigen kweek een plek verdienen in de Belrock 100. Breng je stem uit op jouw favoriete Belgische tracks via de website van Willy.

Het is een kans om je liefde voor de Belgische muziekscene te tonen en invloed uit te oefenen op de samenstelling van deze unieke lijst. Grijp deze gelegenheid aan om je stem te laten horen en jouw favoriete artiesten te steunen.

Markeer vrijdag 26 januari in je agenda, want tussen 10:00 en 19:00 uur kun je live meegenieten van de Belrock 100 op Willy. Stem, luister en laat je onderdompelen in de beste Belgische rock- en alternatieve muziek.

Afbeelding: Sien Wynants en Wim Oosterlinck (foto Willy)

Meer over

Belrock 100 Willy

Gerelateerde artikelen