Hitlijst

Avicii op één in de SLAM! Dance 1000

3 september 2018 15:40
Avicii op één in de SLAM! Dance 1000

Vandaag is de SLAM! Dance 1000 van start gegaan; de lijst met duizend meesterwerken op het gebied van dance, vijf dagen lang in één voortreffelijke mix. Luisteraars konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen en dat zorgde dit jaar voor een nieuwe nummer één!

Vorig jaar stond Underworld met Born Slippy nog bovenaan de lijst. Dit jaar is er massaal gestemd op Avicii. Na zijn onverwachte overlijden in april worden zijn tracks weer massaal gedraaid en gestreamd. Zijn nummer ‘Levels’ is nu door de luisteraars van SLAM! verkozen tot beste dance track ooit gemaakt.

Anton van Lieshout, Station Director SLAM!: “Avicii heeft met zijn muziek een onvergetelijke indruk achtergelaten en veel talenten in de dance geïnspireerd. Zijn overlijden zit nog vers in ons geheugen en het is dan ook niet gek dat je op ieder festival afgelopen zomer zijn nummers veelvuldig voorbij hoorde komen. Dat onze luisteraars hem bovenaan deze lijst zetten vind ik een ontzettend mooi gebaar.”

De SLAM! Dance 1000 is deze hele week tussen 07.00 uur en 19.00 uur te horen op SLAM! via FM/DAB+/online. Ook de avondprogrammering van SLAM! staat in het teken van de populaire dancelijst. Legendarische helden als DJ Jean, Johan Gielen, DJ Jose en Paul Elstak komen langs in de SLAM! studio tijdens Club Ondersteboven om te praten over hun favoriete tracks en de meest memorabele momenten uit hun DJ carrière.

Meer over

slam! dance 1000 hitnoteringen SLAM!

Gerelateerde artikelen