Hitlijst

André Hazes op nummer 1 in de Nationale Top 100 van NPO Sterren NL

Nov. 24, 2016, 3:29 p.m.
André Hazes op nummer 1 in de Nationale Top 100 van NPO Sterren NL

Zij Gelooft in Mij van André Hazes staat op nummer 1 in de Nationale Top 100 van NPO Sterren NL. Dit nummer is door de luisteraars gekozen als grootste klassieker uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. De Nationale Top 100 met het beste van eigen bodem is zondag 27 november van 11:00 tot 18:00 uur te horen via NPO Sterren NL en voor het eerst ook te zien via NPO Cultura.

NPO Sterren NL opent dit weekend de deuren naar de schatkamer van de Nederlandse muziek met het Weekend van de Nationale Top 100. Alleen de grootste klassiekers, de onterecht vergeten nummers en de mooiste pareltjes uit de Nederlandse muziekgeschiedenis komen bovendrijven. De luisteraar wordt verrast met muziek en verhalen achter de nummers en de uitvoerenden. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de radiostudio bij AVROTROS, gepresenteerd door respectievelijk Fred Siebelink, Corné Klijn en Daniël Dekker. Daarna is er een afterparty met Fred Siebelink en Jan Paparazzi.

Voor de zesde keer organiseert Sterren NL de Nationale Top 100. De lijst wordt mede samengesteld door de luisteraars die hun favoriete nummer kunnen inzenden in het wekelijkse gelijknamige radioprogramma van dj Fred Siebelink op het radiostation. De gehele lijst is ook te vinden op de Spotify- en YouTubekanalen van Sterren NL.

Meer over

Songfestival Top 100 NPO Radio 2 hitnoteringen

Gerelateerde artikelen